Wat is Bosta Consult?

Wat is Bosta Consult?

Na het heengaan van een naaste wordt u overspoeld door gevoelens die u de baas moet proberen te zijn. Een opdracht die sowieso al zwaar valt...

Na het heengaan van een naaste wordt u overspoeld door gevoelens die u de baas moet proberen te zijn. Een opdracht die sowieso al zwaar valt, maar die enkel bemoeilijkt wordt door de vele administratieve procedures die zich plots opdringen. U moet gesprekken plannen met de begrafenisondernemer, de burgerlijke stand, een bezoek brengen aan de notaris, alsook ook de bankier.

U moet beslissingen nemen over het nalatenschap van uw naaste en wordt geconfronteerd met successierechten en erfrecht. Laten we eerlijk zijn, daar zit u niet op te wachten.

 

Onafhankelijk advieskantoor binnen erfrecht en nalatenschappen

Met 21 jaar ervaring in de financiële sector weet Bob Staes maar al te goed dat u niet staat te wachten op een tsunami aan financieel vakjargon. Hij voelde aan dat de traditionele kanalen vaak de vele vragen waarmee mensen zitten niet konden oplossen. Daarom richtte Bob Bosta Consult op.

Uw nalatenschap, onze zorgen. Geen moeilijke woorden. Geen juridische termen. Maar klaar en duidelijke taal en bovenal een hoogstpersoonlijke aanpak op maat. U staat als persoon centraal.

“Ik heb liever dat ze me 2, 3 keer te veel bellen dan dat men een halve nacht wakker ligt.”, aldus Bob Staes.

Gun uzelf tijdens deze moeilijke periode ook wat gemoedsrust en laat Bosta Consult u helpen met de aangifte van nalatenschap.