Een overlijden brengt heel wat administratieve rompslomp met zich mee en dat is nu wel het laatste waar u, als familie, wilt mee bezig zijn. Daarom ondersteunt Bosta Consult u in de aangifte en opvolging van het nalatenschap van de overledene.

We nemen het heen-en-weer geloop van u over, verzamelen alle nodige documenten en zorgen ervoor dat deze tijdig bij de juiste partijen afgeleverd worden. U kan rekenen op een volledig transparante en onafhankelijke tussenkomst, zodat u zich in deze moeilijke dagen helemaal geen zorgen hoeft te maken over de administratieve kant van het overlijden.

Bob weet zijn weg in de nalatenschapjungle, verklaart het zodat elke leek het verstaat en is bovendien een empathisch persoon die op een natuurlijke wijze kan omgaan met rouwende mensen. Als Belg wonende in het buitenland ook duidelijk gemerkt dat hij op de hoogte is van wetten/verplichtingen die daarmee samenhangen. Merci Bob, en vooral dat je mijn moeder in deze moeilijke tijd zo perfect ondersteund hebt.

Ook voor professionelen

Als boekhouder, bankier of notaris kan u rekenen op de deskundigheid en ervaring van Bosta Consult inzake erfrechtmaterie. Hebt u een nalatenschapsdossier waar u vragen bij hebt of wenst u algemene of specifieke informatie omtrent erfrecht om uw klanten nog beter van dienst te zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

Een 
voorbeelddossier bekijken?

klik hier